Op dit moment vindt er onderhoud plaats...

Uw vakantiehuis verhuren? Meer informatie...

Villa Vision Vakantiehuizen is één van de grotere aanbieders van vakantiehuizen in Frankrijk en de rest van Europa. In de selectie vakantiehuizen vindt u woonboerderijen, chalets, gîtes, bungalows, appartementen en villa's met privé-zwembad, Villa Vision Vakantiehuizen heeft het!

Bent u eigenaar van een tweede huis?


Dan heeft u de mogelijkheid om woonruimte aan te bieden voor vakantieverhuur. Wist u dat dit op jaarbasis een aanzienlijk bedrag kan opleveren? Zeer aantrekkelijk natuurlijk, vooral als u bedenkt dat de vaste lasten van uw tweede huis gewoon doorlopen. Het grote voordeel van vakantieverhuur ten opzichte van lange termijn verhuur is dat de huurrechten van vakantiegasten veel beperkter zijn.

Geen exclusiviteit: Zo bent en blijft u eigenaar van uw tweede huis

Wilt u graag van uw tweede huis blijven genieten en daarnaast extra inkomsten verdienen door verhuur aan vakantiegasten? Heeft u echter geen zin in actieve promotie en administratieve rompslomp? Of verhuurt u zelf al actief uw vakantiehuis, maar vindt u dat de huidige bezetting tegenvalt? Dan is samenwerking met Villa Vision Vakantiehuizen de juiste oplossing. Behaal met minimale inspanningen een maximaal rendement uit uw tweede huis.

Als u een vakantiewoning bezit dan kan Villa Vision Vakantiehuizen de woning voor u verhuren. Onze ervaring staat garant voor een goed rendement. Geen zorgen om uw accommodatie te verhuren, dat werk kunt u aan ons overlaten.

Brochure

Aanmelden van uw vakantiehuis

Uw persoonlijke gegevens

Uw adresgegevens

Uw contactgegevens

Gegevens van uw vakantiehuis


Overig

Leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarden

Vakantiehuizen in Frankrijk